UUSIA KOSMETIIKKASUOSIKKEJA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Aina välillä meikkipussiin ja kylpyhuoneen peilikaappiin ilmestyy uusia suosikkeja, jotka ovat tulleet jäädäkseen. Ihan viime aikoina sellaisia on putkahdellut melkoisella tahdilla ja ajattelin vinkata muutamista niistä teillekin!

kosmetiikkauutuudet

(tuotteet saatuja)

-Mossan yövoide, jota voi käyttää halutessaan myös kasvonaamiona. Itse olen käyttänyt yövoiteena ja täytyy sanoa, ettei ole mikään muu tuote koskaan ennen saanut ihoa yhtä pehmoiseksi. Iso suositus tälle!

-Maybelline Master -sarjan pohjustusvoide. Sain Maybellinen tilaisuudesta uuden Master -sarjan pohjustusvoiteista useampiakin, mutta tämä vaaleanpunaiseen purnukkaan piilotettu voide on ylivoimainen lempparini. Jättää iholle mielettömän hehkun.

-Mia Höytö Cosmeticsin Lumous -seerumi, jota käytän aina, kun naama näyttää siltä, ettei mitään enää ole tehtävissä. Tässä kotimaisessa seerumissa on hyödynnetty mm. koivunmahlauutetta, tyrniuutetta sekä kaurasta saatavaa betaglucania. Omilla kasvoillani vaikutuksen huomaa välittömästi ja samea iho saa kunnon herätyksen.

-Zuiin huulivoide, joka menee myös poskipunasta. Tämä vegaaninen tuote sisältää hoitavia ainesosia, kuten aloe veraa, sheavoita ja jojobaa. Sävyt puolestaan ovat peräisin kukka- ja hedelmäpigmenteistä.

-Anastasian kulmakarvavärin sain ihan vastikään ja on muuten paras kulmatuote, jota olen koskaan käyttänyt. Voidemainen koostumus toimii ainakin itselläni huomattavasti paremmin kuin kynät tai väripaletit. Tämä on todellakin tullut meikkipussiini jäädäkseen!

Onko nämä supertuotteet teille jo entuudestaan tuttuja?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.