PÄIVÄN PARHAAT – MAANANTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

Sharmaine A. girl from TorontoCanada (www.lookbook.nu)

Päivän paras tunnustus: En ole koskaan nähnyt alkuperäistä Tuntematon sotilas -elokuvaa (näen tänne saakka, kuinka yleissivistyksestään parempaa huolta pitäneet muljauttelevat silmiään). Ajattelin kuitenkin suunnata leffateatteriin sivistämään itseäni päivitetyllä versiolla. On kuulemma hyvä?

Päivän paras arvonta: Löytyy instagramistani @sallajokin – jaossa kaksi kappaletta Mossan supertehokkaita Vitamin Cocktail -tuotepaketteja! Aikaa osallistua (kuvasta tykkäämällä) vielä tämä ja huominen päivä.

image

Päivän paras ärsytys: Pirkaleen flunssa, joka ei lopu ikinä. Sinkit, inkiväärit ja c-vitamiinit vedetty ainakin triplana, mutta silti tämä niistäminen ja köhiminen jatkuu vaan. Päivän paras kirosana (ja sana ylipäätään) olisi muuten pirkale.

Päivän paras brunssi: Pidettiin eräänä torstaina kello viiden brunssi ja päätettiin aloittaa huonosti alkanut päivä uudelleen – toimi niin hyvin, että kokeilen vielä toistekin.

image

Päivän paras innostus: Huomenna paistaa aurinko! Barcelonassa nimittäin. En malta enää odottaa, että pääsen pieneksi hetkeksi pois tämän rännän ja kuran keskeltä. ♥

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.