SHOPPAILE HELPOMMIN

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kaupallinen yhteistyö / ShopAlike.fi

Itselläni on tähän aikaan vuodesta yleensä pahin shoppailupiikki. On tulossa pikkujouluja, itse joulu ja uutta vuottakin pitäisi jo kuukauden päästä juhlistaa. Vaatekaapin mekkotarjonta näyttää aivan liian värikkäältä tai kesäiseltä ja sitä miettii, minne koloon on kaikki lemppareimmat pikkumustansa survonut. Toisaalta kimmellys ja paljetit houkuttavat siinä määrin, että jotakin hohtavaakin tekisi mieli hankkia.

koll1. Ida Sjöstedtin hihallinen mekko 2. Metallinhohtoinen paljettimekko 3. Kaffen pikkumusta

Mikäli alkaisin nyt summa mutikassa etsiskellä itselleni loppuvuoden rientoihin sopivaa pikkumustaa tai paljettimekkoa, menisi ikuisuus selata kaikkien suosikkiverkkokauppojeni tarjonta. Siksi onkin mahtavaa, että on olemassa ShopAlike tällaisia tilanteita varten. Juhlatyylin etsimisprosessi helpottuu huomattavasti, kun menee ShopAliken sivuille, klikkailee kriteerit: naiset, vaatteet, mekot, väri musta ja oman koon. Tai sitten kirjoittelee hakukenttään pikkumustat tai paljettimekot (tai mitä ikinä onkaan etsimässä). Tämä säästää kenties jopa tunteja elämästä, kun miettii mikä aika ja vaiva menisi siihen, että yksitellen plärärisin esimerkiksi Boozt.comin, Bubbleroomin, House of Brandonin ja Asoksen tarjonnan.

kollaasi1

4. Paljettimekko syväänuurretulla kaula-aukolla 5. Kimonomallinen mekko 6. Violetti paljettimekko

ShopAlike kerää alleen yli 160 verkkokauppaa (löytyy kaikki tunnetuimmat Nellystä Zalandoon) ja tuotteita eri kategorioissa on yhteensä miljoonia. Tarjonta ei rajoitu pelkkiin vaatteisiin, vaan mm. myös huonekalut, sisustustuotteet, urheiluvälineet, kauneus, kengät ja keittiövälineet ovat edustettuina. Sen lisäksi, että pystyy hakemaan huomattavasti helpommin sen, mitä lähti etsimään, voi myös näppärämmin vertailla hintoja eri tuotteiden välillä.

Täällä vielä kiteytettynä koko palvelun toimintaperiaatteet! Ja hei, kannattaa olla huomenna valppaana, sillä ShopAlike on aika mieletön työkalu Black Friday -tarjouksia selatessa (tarjoukset voimassa 24.-27.11.2017)!


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.