PÄIVÄN PARHAAT – MAANANTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

maty

Visa L. girl from USA, United States (www.lookbook.nu)

Päivän paras ihmetys: Mikäköhän siinä on, että vaikka joulukuussa olisi ihan yhtä kurja ja pimeä sää kuin marraskuussakin, niin ei kuitenkaan tunnu yhtään yhtä kurjalta?

Päivän paras herkku: Tiesittehän jo, että Helsingistä Tarkk’ampujankadulta saa övereitä Happy Waffle -vohvelitötteröitä? Itse sulloin omaani oreojätskiä, popcornia, sydänkarkkeja, mansikoita ja suklaakastiketta. Happy Wafflen pop up -kahvila palvelee joulukuun loppuun saakka osoitteessa Tarkk’ampujankatu 4. Suosittelen lämpimästi!

image

Päivän paras piristys: Ihanaa huomata, että kommenttiboxin puolelta löytyy nykyään enemmän eloa! Vuorovaikutus lukijoiden kanssa on blogeissa nykyään niin paljon vähäisempää kuin ennen, että välillä ei edes muista kirjoittavansa julkista blogia. Iso kiitos viesteistänne ja kommenteistanne! 

Päivän paras näkymä: Vaaleanpunaiset aamut kaikkien niiden synkkien ja harmaiden keskellä! 

image

Päivän paras kysymys: Tämän päivän to do -listalla on ollut mm. uuden kalenterin metsästäminen. Kyselen tätä varmaan vähintään kahdesti vuodessa, mutta kertokaahan jälleen, mistä löytäisi kauneimman? Keväällä hankin hukkuneen kalenterini tilalle uuden Papershopista lukijan vinkkauksen innoittamana, joten voisitte nytkin ohjailla minut parhaiden apajien äärelle!

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.