HEI HEI TAMMIKUU

Talvi ei yksinkertaisesti sovi mulle. Ei vaan niin mitenkään. Totesin, että olen lokakuusta saakka ollut jatkuvasti enemmän tai vähemmän kipeä – sinkki- ja inkivääriövereistä huolimatta. Viime viikolla sain vielä oikein kunnon kuumetaudin elämääni sulostuttamaan. Sen lisäksi, että olen jatkuvassa flunssassa, meinaa myös jalat ja naama kuivua kokonaan irti. Ei auta, vaikka valelisi koko ruumiinsa öljyllä tai upottaisi rahansa kaikkein kalleimpiin voiteisiin. Olenkin tullut siihen tulokseen, että minua ei ole luotu elämään Suomen talvea, vaan kannattaa ensi vuonna pakata hyvissä ajoin kimpsut ja kampsut rinkkaan, ja suunnata lähemmäksi päiväntasaajaa. (Okei, todellisuudessa se ei ehkä ole ihan lähivuosina mahdollista, mutta toivottavasti vielä jonain päivänä!) 

Tuntuu ikävältä vihata talvea näin raivokkaasti, mutta kyllä se vaan väkisinkin alkaa joka vuosi viimeistään tammikuussa tökkimään. Joka ikinen vuosi yritän suhtautua toisin ja hurrata neljän vuodenajan puolesta, mutta aina viimeistään tammikuussa kulmat menevät kurttuun ja aamukampa vappua (eli kesää) varten on luotuna. Ilokseni voin kuitenkin ilmoittaa, että ollaan jo vahvasti voiton puolella ja kevääseen on enää yksi pikkuruinen kuukausi aikaa! Kyllä tää tästä taas! Ootteko te muut ihan hyvissä väleissä talven ja tammikuun kanssa? Antakaa kaikki vinkit, miten pystytte siihen!

image image

Takki – Zara, Housut – Dr. Denim, Pipo – Def-Shop (saatu), Kengät – Clarks


Posted in and tagged by Salla.