PÄIVÄN PARHAAT – TIISTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

tyylimaa

Attalia D. Fashion Blogger & PR Student from Mexico CityMexico (www.lookbook.nu)

Päivän paras innostus: Olen ollut jo monta viikkoa ihan intsinä siitä, että tänä lauantaina pääsen pitkästä aikaa mökkeilemään lemppareimpien mökkiseuralaisteni kanssa! Edelliskerrasta Iinan ja Jonnan kanssa mökillä alkaa olla aikaa, vaikka tiukasti vaalimmekin tätä jo monta vuotta jatkunutta perinnettä. 

Päivän paras manaus: Nyt on kyllä kevät poikkeuksellisen pahasti myöhässä. Kaltaistani kevätfiilistelijää vähän (okei, ollaan rehellisiä: melko paljon) järkyttää tämä vallitseva säätila ja tulevien viikkojen pakkasentäyteiset ennusteet. Vasta muutaman kerran olen saanut pinnisteltyä nenääni kevään tuoksun ja päässyt hyräilemään joka keväistä korvamatoani Tommi Läntiseltä (naa nana nana naa, ei mikään oo niin ihanaa…).

tommi

Päivän paras vinkki: Joko olette vastanneet blogin alareunan pikkubannerista löytyvään lukijatutkimukseen? Vastaajien kesken arvotaan 2 kpl Iittalan lahjakortteja, joten kipinkapin vastailemaan ja valottamaan, millaisia tyyppejä ruudun siellä puolen luurailee.

Päivän paras ateria: Vitsit, miten rakastankaan aamiaisia sängyssä! Tämä kuvan kattaus on viime lauantailta, mutta tänään nautin melko samanlaisen kombon samassa sijainnissa. En voi ymmärtää ihmisiä, jotka ruokailevat vain pöydän äärellä – maistuu niin paljon paremmalta, kun voi vetää itsensä vaaka-asentoon ja samalla lukea hyvää kirjaa tai antautua Netflixin pauloihin.

aamupalaq

Päivän paras ilmoitus: Porilaiset hoi! Huomisesta alkaen Patakirppiksen pöydästä nro 520 löytyy suunnilleen puolet koko omaisuudestani! Pöytään tulee päätymään säkkikaupalla mm. Zaran ihanuuksia, kenkiä ja muita asusteita, valitettavan paljon täysin käyttämättä jääneitä uusia vaatteita sekä muutamia sisustusesineitä. Tahdon kaikesta turhasta eroon niin pian kuin mahdollista ja myös hinnat ovat sen mukaiset. Käykäähän kurkkaamassa, jos täälläpäin liikutte!

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.