LAUANTAIKARKKI: JYMY / MAITOA JA KEKSIÄ

♡♡♡♡♡+

Yleisön pyynnöstä lauantaikarkkipostausta taas pitkästä aikaa! Täytyy kyllä sanoa, että itsekin rakastan näitä aika paljon – hyvä syy herkutella ja kokeilla kaikkia ihania jätski- ja karkkiuutuuksia. Tänään löysin lähikaupan pakastealtaasta vaikka mitä houkuttavaa, mutta jumiuduin Jymyn tötsien kohdalle uutuuspurkkeja lääppimään. Sinne jäi vielä mm. suklaa-appelsiini odottelemaan seuraavaa herkkupäivää (huomista?).

Jollette vielä tienneet, niin Jymyn jäätelöt ovat aivan tajunnan räjäyttävää tavaraa. Jymyn vaniljajätski on lempparijädejeni top kakkosessa (jaetulla ykkössijalla Kolmen kaverin Valkosuklaa & Suklaa & Nougat-granola -jäätelön kanssa), vaikken yleensä olekaan perinteisen vaniljajätskin ystävä (monesti liian tylsää mun makuuni). Sen lisäksi, että Jymyn tuotteet ovat pelkkää priimaa, on ilahduttavaa, että ne ovat myös kotimaisia. Jäätelöistä puuttuu täysin monelle jätskille tyypillinen teollinen makuvivahde ja se jos mikä on ihan mahtavaa.

Odotukset korkealla lähdinkin siis testaamaan tätä ”Maitoa ja keksiä” -uutuutta. Eikä tarvinnut pettyä yhtään – aivan sairaan hyvää. Maku oli ihanan lempeä ja keksisattumat joukossa täydellisen pehmeitä. Jos tykkäät dippailla suklaakeksejä maitoon, niin varmasti lämpeät myös tälle jäätelölle. Aivan ihana makuelämys onnistuttu purkittamaan! Tätä tulee varmuudella ostettua vielä monta kertaa. Ja ei muuten jäänyt enää jämiä pakkaseen, vaan kaikki meni kerralla!

Oletteko te jo kokeilleet tätä? Entä mitä uutuuksia suosittelisitte mulle seuraavaksi testiin?


Posted in and tagged by Salla.