LAUANTAIKARKKI: VALIO JÄÄTELÖFABRIIKKI / PORKKANAKAKKU

FOCUS ON FASHION | Yleinen

♡♡♡+

Kun ekaa kertaa kuulin näistä Valion uutuusjätkeistä, olin melko ennakkoluuloinen. Makuvaihtoehdot kuulostivat liialta yrittämiseltä ja sitä mahdollisesti ovatkin, mutta tämä porkkanakakkujäde oli kyllä melkoisen hyvää tavaraa. Maku ei muistuttanut vain etäisesti porkkanakakkua, vaan maistui ihan prikuulleen siltä miltä porkkanakakku maistuisi, jos olisi jäätelöä. Yllätyin ihan itsekin, miten paljon pidin tästä! Joukossa oli mukavan kokoisia kanelikeksisattumia, jotka toivat suutuntumaan vähän luonnetta. Kerrassaan miellyttävä makuelämys keskellä helteistä toukokuista lauantaita. Jos kuitenkin pitäisi kaikista maailman jätskeistä jätskihimoissaan jotakin ostaa, niin luulen, että tämän purkin luokse en ensimmäisenä ryntäisi. Kiva ja herkullinen kokeilu, muttei silti yltänyt kaikkien aikojen lemppareiden joukkoon. Kenties ostan silti vielä toistekin!

Oletteko te kokeileet näitä Valio Fabriikin uutuuksia? Mikä maku on paras?

POSTAUSTA KOMMENTOIMALLA OSALLISTUT ARVONTAAN, JONKA PALKINTONA ON 2 x 100€ LAHJAKORTTEJA IHANUUS LINGERIE SHOPIIN. JOKAINEN TOUKOKUUSSA JÄTETTY KOMMENTTI TOIMII ARPALIPUKKEENA ELI MITÄ ENEMMÄN KOMMENTOIT, SEN SUUREMMAT OVAT MAHDOLLISUUTESI VOITTAA. MUISTA KIRJATA KOMMENTOINTILOMAKKEESEEN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI, JOTTA SAAN YHTEYDEN VOITON OSUESSA KOHDALLESI!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.