ALUSVAATEOSASTON IHANUUKSIA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Postauksessa näkyvät alusvaatteet saatu blogin kautta

Yhteistyössä Ihanuus Lingerie Shop

Mitä vanhemmaksi elää, sen enemmän alkaa arvostaa kunnollisia alusvaatteita. Itse en todellakaan halua alusvaatteideni olevan pelkästään mukavia, vaan niiden on oltava ehdottomasti myös kauniita. Pääosin suosin alusvaatteissa yksinomaan mustaa pitsiä, mutta toisinaan tulee hankittua jotakin erikoisempaakin. Viimeisimpänä alusvaatekokoelmaani on tullut täydentämään Ihanuus Lingerie Shopista saamani Chantellen rintsikat ja alushousut sekä Vanilla Day & Nightin aamutakki. Mustalla pitsillä höystettyjä kaikki – tottakai.

Alusvaatteiden suhteen olenkin aivan eri maata kuin mitä tyylini muutoin on. Päällysvaatteiden kanssa tykkään leikitellä ja vaihdella tyyliä fiiliksen mukaan, mutta alusvaatteissa on sama fiilis päivästä ja vuodesta toiseen. Se mihin kuitenkin on viime vuosina tullut muutosta, on alusvaatteiden laatu. Henkkamaukassa myydään kyllä ihan hitsin hyviä ja kivoja alkkareita, mutta etenkin liivit tykkään ostaa kunnon merkkiliikkeistä.

Yksi sellainen on kauniisiin merkkialusvaatteisiin erikoistunut Ihanuus Lingerie Shop. Ihanuus on yhden naisen pyörittämä alusvaateliike verkossa ja sieltä löytää kattavan valikoiman kauniita sekä hyvin istuvia alusvaatteita laajassa kokoskaalassa. Oottekin ehkä jo huomanneet, että tässä kuussa kun jättää kommentteja blogiini, osallistuu arvontaan, jonka palkintona 100 euron lahjakortit juurikin tähän alusvaatteiden aarreaittaan!

Uusimpana pakkomielteenäni on kevyet aamutakit, joita on pienessä ajassa kertynyt vaatekaappiini melkoisen monta. Toisaalta olen myös pahasti jumittunut aikoja sitten joululahjaksi saatuun fleecekylpytakkiin, jonka mauttomuus huipentuu hupussa sojottaviin nallenkorviin. Pitkä matka on kuitenkin tultu siitä, kun laahustin vaaleanpunaisella leopardikuosilla printatussa kylpytakissani. Joka tapauksessa aamu- ja kylpytakit on ihan must – ilman en pärjäisi!

Millaisia alusvaateihmisiä te olette?

POSTAUSTA KOMMENTOIMALLA OSALLISTUT ARVONTAAN, JONKA PALKINTONA ON 2 x 100€ LAHJAKORTTEJA IHANUUS LINGERIE SHOPIIN. JOKAINEN TOUKOKUUSSA JÄTETTY KOMMENTTI TOIMII ARPALIPUKKEENA ELI MITÄ ENEMMÄN KOMMENTOIT, SEN SUUREMMAT OVAT MAHDOLLISUUTESI VOITTAA. MUISTA KIRJATA KOMMENTOINTILOMAKKEESEEN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI, JOTTA SAAN YHTEYDEN VOITON OSUESSA KOHDALLESI!


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.