IHONHOIDON SUOSIKKEJA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

En ole pitkiin aikoihin esitellyt kosmetiikkasuosikkejani blogin puolella, joten päätin koota tähän postaukseen muutamia tehokkaiksi havaittuja ihonhoitotuotteita. Voisin myöhemmin vielä tehdä samanlaisen jutun hiustenhoidosta sekä meikkauspuolen lemppareista! Kaikki tässä postauksessa näkyvät tuotteet ovat blogin kautta saatuja.

EVOLVE ORGANIC BEAUTY – MIRACLE MASK

Tätä kasvonaamiota olen kokeillut vasta kerran, mutta se kerta riitti nostamaan tuotteen kosmetiikkahyllyn korkeimpaan kastiin. Voidemainen naamio levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa n. viiden minuutin ajan. Lopputuloksena ihanan heleän tuntuiset kasvot ja kaunis hehku. Käytössäni on myös saman sarjan ihoa rauhoittava seerumi sekä roll on -ominaisuudella varustettu silmänympärysvoide – nekin molemmat ihan huippuhyviä. Evolven luonnonkosmetiikka ei ole ennen näitä kokeiluja ollut itselleni ollenkaan tuttua, mutta tulee olemaan käytössä jatkossakin!

NIVEA 1 MINUTE URBAN DETOX MASK & FLOW COSMETICS HIMALAYAN SALT BODY SCRUB

Nämä kaksi purnukkaa alkavat olla jo aivan tyhjillään kovan käytön jäljiltä. Molemmat ovat mulla vakkarituotteita suihkussa. Nivean Detox Maskilla kuorin kasvot ja Flown tuotteella muun kropan. Detox Maskin kun levittää iholleen, niin varmasti myös tuntee, että jotain tapahtuu. Voide alkaa n. minuutin jälkeen kihelmöidä jännästi ja silloin sen voikin jo huuhtoa pois. Flown appelsiinin ja vaniljan tuoksuinen kuorinta on niin ikään tehokasta tavaraa ja tuo tuoksu mitä huumaavin!

MOSSA – VITAMIN COCKTAIL NIGHT CREAM

Tämäkin puteli vetelee viimeisiään ja onkin jo toinen kappaleeni kyseisestä tuotteesta. Tätä voi käyttää joko naamiona tai yövoiteena. Itse levitän vitamiinipommin kasvoilleni aina öisin ja aamulla on ihanan samettinen tunne iholla. Jos sulla on yövoide etsinnässä ja toivoisit tuotteen olevan vieläpä luonnonkosmetiikkaa, niin marssihan ostamaan tätä!

ACO – MICELLAR CLEANSING WATER

Tämä suihke lymyili kaappini perukoilla monta kuukautta ennen kuin otin käyttööni. Nykyään toimii puhdistustuotteenani jokaisena iltana ennen nukkumaanmenoa. Suihkuttelen puhdistusvettä kasvoilleni ja pyyhin vanulapulla meikit pois. Tuotetta ei tarvitse edes huuhdella, joten kaltaiseni laiskiaiset voivat suorittaa kasvojen pesun vaikkapa vasta sängystä käsin. Tämä ja vanulappupinkka yöpöydälle ja elämästä tulee aavistuksen vaivattomampaa.

KORA ORGANICS – NONI GLOW BODY OIL

Miranda Kerrin luoma Kora Organics -sarja on vakuuttanut minut syvästi ja mm. tämä vartaloöljy on ihan huipputuote! Tätä kun levittää kesän päivettämille säärille, niin ei voi mennä pieleen. Testissä mulla on ollut myös Koran sitruunainen kasvosuihke sekä Rose Quartz -korostusvoide. Tykkään näissä tuotteissa tosi paljon myös pakkauksista ja niiden ruusukultaisista yksityiskohdista!

Mitä ihonhoidon suosikkeja sulla on?

POSTAUSTA KOMMENTOIMALLA OSALLISTUT ARVONTAAN, JONKA PALKINTONA ON 2 x 100€ LAHJAKORTTEJA IHANUUS LINGERIE SHOPIIN. JOKAINEN TOUKOKUUSSA JÄTETTY KOMMENTTI TOIMII ARPALIPUKKEENA ELI MITÄ ENEMMÄN KOMMENTOIT, SEN SUUREMMAT OVAT MAHDOLLISUUTESI VOITTAA. MUISTA KIRJATA KOMMENTOINTILOMAKKEESEEN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI, JOTTA SAAN YHTEYDEN VOITON OSUESSA KOHDALLESI!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.