PÄIVÄN PARHAAT – MAANANTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

Regina P. Dreamer from SingaporeSingapore (www.lookbook.nu)

Päivän paras kysymys: Koska täältä blogista ja teiltä lukijoiltani saa aina parhaat vastaukset kaikkiin suuriin kysymyksiin, niin tukeudun jälleen apuunne! Kertokaahan mulle, mistä löydän hyvän aurinkopuuterin? Sen jälkeen, kun Lumenen Arctic Sun -aurinkopuuterin valmistus lopetettiin, on elämäni ollut yhtä vastatuulta. En ole onnistunut koukuttamaan itseäni voidemaisiin tuotteisiin, vaan tahdon löytää uuden kauniisti kimaltelevan puuterin. Kokeilulistalla on käynyt jo lukuisia tuotteita, mutta mikään ei ole tullut jäädäkseen. Kaikki kosmetiikkanörttien vinkit kehiin siis!

Päivän paras herkku: Tein viime viikolla ehkä parasta pizzaa, mitä olen koskaan saanut leivotuksi. Oli tismalleen yhtä hyvää kuin miltä näyttääkin! 

Päivän parhaat voittajat: Hei, sain arvottua toukokuun kisan voittajat ja onni suosi tällä kertaa Nooraa ja Erikaa. Teille on laitettu meiliä! Yritän tässä lähiaikoina myös saada vastatuksi kaikkiin kommentteihinne – en muistanutkaan millainen urakka se on, kun kommentteja tulee enemmän kuin ne perinteiset 0-4! Aikamatka kymmenen vuoden taakse, jolloin oli ihan normaalia, että postaukseen tuli satakin vastausta. Nykyään on totuttu vain tykkäilemään ympäriinsä ja harvemmin sitä itsekään enää jaksaa mitään alkaa kirjoittelemaan, vaikka jotakin mielessä olisi.

Päivän paras kuosi: Mulla on ´meneillään ihan pakkomielteeksi luokiteltava himo sinivalkoraidalliseen kuosiin! Vaatekaapista löytyy jo jumpsuit ja kuvan mekko, mutta vaikea sanoa jääkö tähän.

Päivän paras juttu: Oli aika hienoa herätä tähän maanantaihin ja ymmärtää, että voi muuten köllötellä tässä sängyssä ihan niin pitkään kuin ikinä huvittaakin (kunnes Stuba muistutti, että pitäisi käydä pissalla). Kaksi kuukautta täydellistä vapautta edessä!

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.