MAALLA ON MUKAVAA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Ai ettien että, vietin juuri neljä päivää maaseudun rauhassa, enkä muista milloin viimeksi olisin saavuttanut näin rentoutuneen olotilan. Olen aina ollut sielultani vähän landepaukku ja nautin huomattavasti enemmän luonnon rauhasta kuin kaupungin vilinästä, vaikkakin tiedostan kaipaavani elämääni ainakin jossain määrin molempia. Haaveilen, että joskus vielä asuisin aivan korvessa keskellä ei mitään, mutta kuitenkin jonkin suuremman kaupungin läheisyydessä. Sellainen järjestely olisi mulle kaikkein optimaalisin.

Olen viime aikoina unelmoinut paljon myös kotieläimistä ja omasta lammasfarmista. Sellaisesta paikasta, jossa eläimet vain viilettäisivät valtoimenaan ja pysähtyisivät kanssani aamupalalle tai pussailemaan. Se jos mikä olisi upeaa! Aika lailla tämän tyyppistä elämää tuntuu viettävän Anniina Jalkanen, jonka Instagram-storyt ovat suursuosikkejani – suosittelen kaikille! Oma kotieläintilahaaveni taitaa kuitenkin jäädä vain haaveeksi, sillä maatalon elämään kuuluisi varmasti aika paljon myös ikäviä juttuja, kuten eläinten sairastelua jne.

Mutta jonain päivänä mä vielä otan ja tempaisen maalle muuttaen. On ihan parasta kuljeksia päivästä toiseen tukka pystyssä ryönävaatteissa. Maalla jotenkin paremmin tajuaa, mitä sitä oikeasti tarvitsee ja mitä ei. Toisinaan huvittaa esimerkiksi vastuullisuuskeskusteluissa ja omissa ajatuksissaankin se, että tarpeen määrittely on usein aika kaukana todellisesta tarpeesta. Oikeasti ei tarvita paljoakaan ja mitä vähemmän tarvitaan, sen vapaampia ollaan.

(tätä postausta kirjoittaessa mulla soi koko ajan päässä joko Kyllä maalla on mukavaa -biisi tai Katson maalaismaisemaa -kappale ja toivotan nämä korvamatorenkutukset tervetulleiksi teidänkin päänsisäseen sinfoniaan)

Asutko sä mielummin maalla vai kaupungissa?


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.