PUHTAAMMAN OMANTUNNON JOULULAHJAVINKIT

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Mä olen aiemminkin kertonut, että rakastan antaa joululahjoja. Se on jo lapsesta saakka ollut mun suosikkijuttu koko joulussa. Viime vuonna halusin antaa lahjaksi vain second hand -löytöjä ja tänäkin vuonna pyrin ostamaan mahdollisimman paljon kierrätettyjä lahjoja. Kirppisten lisäksi haluan suosia suomalaisia pienyrittäjiä, tai ainakin yrittää hankkia jotakin, jonka ostamisesta ei tule huono omatunto. 

Listasin tähän muutamat hyvän mielen joululahjavinkit:

VIHERKASVI

Kukat ovat aina hyviä lahjoja, mutta vielä parempia ovat viherkasvit, jotka ilahduttavat saajaansa vuosia. Helppohoitoiset kasvit, kuten peikonlehden, rahapuun ja palmuvehkan saa hajamielinenkin pidettyä hengissä!

DIFFUUSERI (tuote saatu)

Zoi Organicin keraaminen diffuuseri on yksi lempiasioistani kotona. Tekee hengittämisestä helpompaa ja ilmasta raikkaampaa! Veden joukkoon voi laittaa myös eteerisiä öljyjä, joilla saa luotua tunnelmaa. 

MOSSAN LOVE CLEAN -TUOTESARJA (tuotteet saatu)

Nämä luomukosmetiikkatuotteet ovat sekä ajankohtaisia että sellaisia, jotka sopivat lähes kenelle tahansa ikään katsomatta. Käsien puhdistukseen liittyvä lahja kertoo saajalleen, että välität.

KIRJOJA

Jos mietit, mikä lahja olisi varmasti sellainen, joka löytyy kierrätettynä, niin vastaus on kirjat! Toki kaikkein uusimmat teokset eivät ole vielä kirppareiden hyllyille päätyneet, mutta lähes jokaisesta second hand -liikkeestä löytyy kymmeniä, ellei satoja kirjoja!

Mikäli tästä listauksesta ei löytynyt mitään sopivaa, niin 
kannattaa kurkata myös nämä aiempien vuosien postaukseni:

Joululahjaidiksiä 2019: https://focusonfavorites.fi/2019/12/04/joululahjaidiksia/

Parhaat joululahjaideat 2018: https://focusonfavorites.fi/2018/12/11/parhaat-lahjaideat/

Nopeat jouluherkut x 3: https://focusonfavorites.fi/2019/12/17/nopeat-jouluherkut-x-3/

Ihanaa joulunodotusta jokaiselle! ♥

Posted in Yleinen and tagged by Salla.