♡ Maailman paras porkkanakakku ♡

FOCUS ON FASHION | Ruoka, Uncategorized

En sanoisi oleva mikään porkkanakakkujen ylin ystävä, mutta tällä ohjeella tulee niin herkullisia kakkupaloja, että voin helposti väittää tämän olevan suunnilleen maailman parasta. Ottakaahan resepti talteen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarvitset! Pohja: 3 kananmunaa, 3 dl sokeria, 3 dl vehnäjauhoja, 2 tl leivinjauhetta, 1 ½ tl vaniljasokeria, 3 tl kanelia, n. 4 dl porkkanaraastetta, 150 g voita (sulatettuna). Kuorrutus: 100 g voita, 200 g maustamatonta tuorejuustoa, 3 dl tomusokeria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tee näin! Vaahdota ensin munat ja sokeri – Yhdistä kuivat aineet keskenään – Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotellen jauhoseosta, porkkanaraastetta ja sulatettua rasvaa. Sekoita tasaiseksi ja lisää leivinpaperilla vuorattuun vuokaan tai uuninpellille (uuninpellille tehdessä kannattaa tuplata taikinamäärä) – Paista 200 asteessa noin 30min – Anna pohjan jäähtyä – Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja tuorejuusto – Lisää vielä tomusokeri ja levitä kuorrute kakun päälle. Halutessasi ripottele koristeeksi hasselpähkinä- tai mantelirouhetta.

Kuorrutustakin kannattaa jähmettää jonkun aikaa, jos on löysähköä, mutta itsehän en luonnollisesti malttanut. Tää on kerta kaikkiaan ihan taivaallista! ♡ ♡ ♡ ♡ 

Maistuisko sulle?


Posted in Ruoka, Uncategorized and tagged by Salla.