LAUANTAIKARKKI: FAZER MARIANNE PUIKKOJÄÄTELÖ

♡+

Tämä Fazerin uutuusjäätelö on viime aikoina ollut kaikkien huulilla ja nyt vihdoin pääsin itsekin maistelemaan! En odottanut tältä jätskiltä paljoa, sillä en varsinaisesti ole koskaan ollut mikään suuri piparminttu- tai Marianne-fani. Aivan yllättäen jäätelö kuitenkin kipusi suoraan puikkojätskien korkeimpaan kärkikavalkadiin. Piparminttukuorrutteen alla lymyilevä suklaajäätelö oli aivan taivaallisen hyvää ja makuelämyksen nautinnollisuutta lisäsi entisestään jäätelön joukossa olevat suklaakastikesattumat. Kastikekohdat eivät olleet mitään kovettuneita tai sitkeitä klöntsiä, vaan koostumukseltaankin juuri prikulleen täydellisiä. Mintunmakuisilla rakeilla varustettu kuorrute sen sijaan oli omaan makuuni sopivan mietoa ja toimi erinomaisesti tuon jumalaisen suklaajätelön kaverina. Plussaa myös siitä, että puikon koko on kivan maltillinen! En tiedä vaikuttiko tähän ylitsevuotavan positiiviseen kokemukseen se, että olin äärimmäisen nälkäinen jäätelöä hotkiessani, mutta tätä tulee joka tapauksessa ostettua vielä toistekin! Nam.

Oletteko te jo maistelleet tätä herkku-uutuutta? Mitä piditte?


Posted in and tagged by Salla.