YOU WILL NEVER HAVE THIS DAY AGAIN

Ihan hullua, että heinäkuun viimeinen viikko alkoi juuri. Kesä on rynninyt eteenpäin sellaisella vauhdilla, ettei koskaan ennen. Toukokuusta tuntuu olevan vasta muutama viikko aikaa. Nyt täytyy muistaa nauttia ihan jokaisesta päivästä ja hetkestä, koska ei enää kauaa, kun ihmiset lukittautuvat koteihinsa ainakin puoleksi vuodeksi ja ulkona voi viettää maksimissaan pari tuntia kerralla. Tekisi melkein mieli ostaa riippumatto ja muuttaa kokonaan pihalle.

Viime kesänä lähdettiin joka toinen viikonloppu Turkua karkuun Helsinkiin, mutta tänä vuonna ollaan pakoiltu Helsinkiä ja vietetty viikonloput mahdollisimman perusteellisesti poissa kotoa. Täällä kotona on niin paljon niskaan hönkiviä velvollisuuksia ja bisneksiä, että parempi paeta muualle. Edeltävä viikonloppu omistettiin kuitenkin pitkästä aikaa Helsingille ja lempparipaikoille täällä. Perjantaina heitin päälleni uudet H&M:n alesta löydetyt pantsit! Itse asiassa koko asu oli hooämmää päästä varpaisiin kassia lukuunottamatta.

image

Mitä tykkäätte, söppänää vai reppanaa?

(ihanaa kirjoittaa tuo vuosikausia käytössä ollut kysymys pitkästä aikaa)


Posted by Salla.