The Perfect Sundress

Long time no see. Mun viikko on alkanut tosi nihkeissä tunnelmissa. Oikeastaan kaikki mahdollinen on mennyt päin helkkaria. Tänään kuitenkin päätin, että saa voivottelu loppua, oli mikä oli. Siispä piristin itseäni kampeamalla maailmankaikkeuden suloisimpaan kesämekkoon!

dresswithlace

Kuten kuvasta näkyy, tämä on varsinainen aarre! Sain valita mekon Bubbleroomin Make Way -mallistosta ja on mielestäni kyllä sellainen vaate joka näyttää ehdottomasti paremmalta livenä kuin varsinaisissa tuotekuvissa. Ylitti hurmaavuudellaan kaikki odotukseni! Tykkään etenkin rintamuksen pitsisomisteesta sekä kauniista selkäpuolen leikkauksesta. Maksimittakin sopii tähän täydellisesti! (mua inhottaa huutomerkkien liikakäyttö, mutta nyt oli sen arvoista)

sundress

Mitä te tykkäätte: söppänä vai reppana?