Mulle ne äänet

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

”Olin tosi otettu kuullessani, että olen ehdolla Aussie Blog Awrdseissa. Tää merkkaa mulle ihan sikana, ette voi uskookaan. Käykäähän äänestämässä omaa lempparianne täällä. Oli se sitten kuka tahansa!

Ross2

Camooon… Mulle ne äänet! Klikkaile itsesi tänne: http://lily.fi/aussie tekemään sen mitä pitääkin.

Jos jotain perusteluja kerjäätte ennen toimenpiteen suorittamista, niin mainittakoon nyt sitten vaikka se perinteinen sääli. Voitaneen myös ottaa huomioon, että olen aivan jumalattoman kauan tänne tätä tekstiä raapinut, joten olisi korkein aika saada jokin konkreettinen palkinto elämäntyöstään (7 vuotta 25 vuodesta tekee ihan ******* ja aattelitte mielummin tukea jotain pari vuotta jaksanutta aloittelijaa?). Lukuisat awardsit oon selkä kyyryssä kolunnut läpi – pokaalitta. Ette nyt jumankauta äänestele mitään luikkarityttöjä tai tyyppejä, jotka ois oikeesti sen voiton ansainneetkin! 

aa14

(väittävät, että rehellisyys maan perii, mutta kovasti epäilen periikö sittenkään)

ÄÄNESTÄ FOCUS ON FASHIONIA TÄÄLLÄ KATEGORIASSA READERS’ CHOICE!


Posted in Uncategorized and tagged , by Salla.