Maanantain muffarit

FOCUS ON FASHION | Ruoka, Uncategorized

Helpoimmat kuppikakkuset ikinä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarvitset: 5 dl vehnäjauhoja, 1 tl leivinjauhetta, 0,5 tl ruokasoodaa, 0,5 tl suolaa, 3dl tomusokeria, 1,5 dl turkkilaista jogurttia, 2 dl maitoa, 100 g sulatettua voita, 2 kananmunaa, 1 kuutioitu banaani, n. 100 grammaa pakastevadelmia, 4 riviä valkosuklaata.

Tee näin: Sekoita hyvin kananmunat, tomusokeri, sulatettu voi, jogurtti ja maito. Mixaile erillisessä kulhossa kuivat aineet (jauhot, sooda, leivinjauhe, suola) keskenään ja kaada varovasti ensimmäisen seoksen joukkoon. Lopuksi heitä mukaan vielä kuutioitu banaani, vadelmat sekä murskattu suklaa. Jaa seos muffinivuokiin ja paista 200° uunissa n. 20 min. 

Mitä te leivoitte viimeksi? ♥


Posted in Ruoka, Uncategorized and tagged by Salla.