Hot or not: Kesän kenkämuoti?

FOCUS ON FASHION | Inspiraatio, Kengät, Muoti

Miten on? Kolahtaako kesän 2014 kenkämuoti teikäläisiin? On platformia, paksua pohjaa, ysärifiilistä, slingbackeja ja villejä kuviointeja..

kesäkengät1. Asos Radio Head Ankle Boots 2. Asos Hula Heeled Sandals 3. Asos Rescue Me Ankle Boots 4. River Island Nada Cross Strap Platform Sandals 5. Asos Harvest Time Leather Flatform Sandals 6. Asos Paused Wedges (kuvat: www.asos.com)

Mä itse suhtaudun vielä vähän varauksella koko konkkaronkkaan, vaikkakin nuo kollaasin turkoosit himokorkkarit näyttävät jotenkin ihan älyttömän herkullisilta! Myös kukkakuvioiset varrelliset tennarit (?) saattaisin kelpuuttaa kenkäkokoelmani jatkeeksi. Vaikka en loppupeleissä montaakaan paria jalkoihini huolisi, niin kyllä nää silti näyttää kaikki virkistävän erikoisilta ja hauskoilta!

Mitkä itse nappaisit mieluiten?


Posted in Inspiraatio, Kengät, Muoti and tagged by Salla.