Lauantaikarkki: Candy Quotes / Uutuusmakuja

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

Tästä vähän inspiraatiota ja tahdonvoimaa mättämiseen! Herkkuhyllyjen uutuuksia mietelauseilla maustettuna. Omistettuna juuri sinulle, joka olet kyllästynyt ravintokyyläykseen ja ortorektiseen ajatteluun!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BEN & JERRY’S Karamel Sutra ♡♡♡♡- Mä rakastan kinuskia ja mä rakastan suklaata. Olihan tää ihan todella hyvää, mutta sen verran makeaa, ettei ois huvittanut kuin pari lusikallista syödä.

foryourself

PINGVIINI BANAANIRÄPYLÄ ♡♡♡♡♡ Mun kesän suosikkijäätelö uskaltaisin väittää! Pehmeän ja kevyen makuinen pikkupuikko lohkeavalla banaanikuorrutteella, mmm!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GO NUTS WITH DUMLE ♡♡♡ Cashew-pähkinä dumleja! Odotukset olivat kovat, mutta lopputulos se, että ei nyt ihan järkyttävästi poikennut esim. Dumle Snacks -patukan mausta. Pähkinät eivät päässeet tarpeeksi esiin.

pantteristreetPANTTERI STREET JUMBO ♡♡♡ Vai onko tämä edes uutuus? En ole mokomaan aiemmin karkkihyllyllä törmännyt. Perushyvä pussi, mutta tervan- ja greipinmakuiset namit latistivat tunnelmaa.

Ootteko te jo maistelleet näitä? Mielipiteitä?

Korostetaan vielä väärinkäsitysten välttämiseksi, että en ole vetänyt tuollaista määrää kurkusta alas ja toivon, ettei niin tee kukaan mukaan. :D Karkkipäivä kerran (pari) viikossa on kiva juttu, mutta älytön sokerin tankkaus ei tee hyvää! Tämä postaus oli humoristista kuittailua fitness-piireistä tutuille motivaatiolauseille.


Posted in Uncategorized and tagged , by Salla.