Nobody asked you Patrice!

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

Mun oli tarkoitus lirkutella tän postauksen alkuun jotain huumaavasta huhtikuusta ja hurmaavista housuistani, mutta en mä kykene. Mulla on ihan muut jutut mielessä nyt. Nimittäin te arvon lukijat! Te parhaista parhaimmat tyypit. Menitte ja äänestitte mut säälin sävyttämän ruikutukseni myötä Aussien Blog Awardseissa top kymppiin! Ihan älyttömän kova juttu! Mungolife, Annika O, Mariannan, Focus on Fashion… hetkinen, kuka ei kuulu joukkoon.. :D Mikäli tää saavutus ei ole just sun ansiota, niin alapa kälppiä tänne äänestyslomaketta täyttämään (http://www.lily.fi/aussie/?post_type=blogit&vote&p=783) niinku olis jo! 

Huhtikuu alkoi huikeiden uutisten lisäksi tuttuun tapaan jekuttelemalla. Tän vuoden pilani olivat kohtuu surkeita, mutta ajatushan se on tärkein eikö vaan? Äitikin varmaan ihan kiitollinen, kun ei saanut puhelua, jossa itkeävollottaen kerron olevani sairaalassa ja isikin lienee tyytyväinen, kun tällä kertaa autoani ei varastettukaan. Aika karmea tytär, mutta itsepähän ovat musta tällaisen pirun kasvattaneet. ♥ Eilinen postaukseni kuulemma aiheutti heille ihan tarpeeksi ylimääräisiä sydämentykytyksiä, joten ajattelin armahtaa. Oon tosin vähän loukkaantunut, että edes harkitsivat mun olevan tosissani! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHousut – Boomerang (saatu) / Kengät – Converse

Aurinkolasit – Ralph Lauren / Pusero – Gina Tricot

patr

Mitä sanotte, söppänä vai reppana outfit?


Posted in Uncategorized and tagged , by Salla.