Recycled Cotton

Mulla on muutamia vaatteisiin ja asusteisiin liittyviä pakkomielteitä, jotka tuntuvat olevan ikuisia. Esimerkiksi turkoosikiviä koruja olen himoinnut aina. Varhaisteinistä saakka. Myös kylmään, haalean vaaleanpunaiseen väriin koen jotakin käsittämätöntä vetoa. Ollessani viime viikolla visiitillä Boomerangin liikkeessä, osui tämä kierrätetystä puuvillasta valmistettu neule samantien silmiini! Matsku on aivan ihanan tuntuista ja tuo vaatteen sävy niin kovin täydellinen! Ei millään tapaa liian lälly. Oi tätä vaahtokarkkivärien ja pastellisävyjen uutta aikakautta! Tekisi mieli shoppailla vaikka mitä vaaleanpunaisia ihanuuksia. Ja vaaleansinisiä, sitä mulla ei vielä kaapissa ookkaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

knitOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuote saatu blogin kautta.

Mitä te tykkäätte uudesta neuleestani? Entä kolahtaako pastellisävyt siellä?