Lauantaikarkki: Classic Pekaani – suolainen kinuski

FOCUS ON FASHION | Ruoka

Maitosuklaalla (31%) ja karamellisoiduilla pekaanipähkinän paloilla (3%) kuorrutettua vaniljakermajäätelöä ja suolaista kinuskikastiketta (5%).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♡♡♡

Suolainen kinuskikastike kera pekaanipähkinöiden kuulostaa just mulle sopivalta kombolta! Nää suklaalla kuorrutetut puikot eivät yleensä ole juttu mua varten, mutta silloin tällöin iskee niin tiukka makeanhimo, että tuollainen tuhdimpi jätski on tarpeen. Eilen kävi näin ja innoissani nappasin pakastealtaasta tämän Classicin, jota en koskaan aiemmin ollut kokeillut. Ja oli muuten herkullista! Suolainen kinuskikastike oli lemppariosuus koko puikossa ja sitä olisi mun puolesta saanut olla enemmänkin – ohuen juovan sijaan kunnon klöntsä! Suklaakuorrutus oli paksu ja pähkinäpalat sen joukossa rapsahtelivat kivasti suussa. Täyteläinen vaniljajäätelö viimeisteli kokonaisuuden. Sen verran äkkimakea setti kuitenkin, etten ihan joka päivä popsisi! Pääsi kuitenkin suklaapuikkojen top kolmoseen heittämällä!

Mikä suklaapuikko on sun suosikkisi? Ootko maistanut tätä?

P.s. Oonko ainoa, jolle iskee kesähelteillä ihan järkyttävät jätskiaddiktiot? Voisin elää pelkällä jäätelöllä ja mansikoilla näinä päivinä.


Posted in Ruoka and tagged by Salla.