State of mind

FOCUS ON FASHION | Lifestyle, Oma elämä, Uncategorized

moodphotosummer

liveloveforssamoodphotoforssamoodphotokesä

Pusero – Zara / Kaulakoru – Accesorize / Shortsit – Gina Tricot

Hiukset: Saara Heikkilä, Tina’s Hiusmuotoilua

Kuvat: Teija Härmäaho, Moodphoto

Napsittiin toissaviikonloppuna Moodphoton Teijan kanssa ihanan kesäisiä kuvia aurinkoisena lauantaiaamuna. Nämä otokset osoittautuivatkin jotenkin todella spesiaaleiksi mulle, sillä miljöönä omat lapsuudenmaisemat Forssassa. Niinhän se menee, että nainen voi lähteä Forssasta, mutta Forssa ei lähde naisesta. Ei vaikka kuinka yrittäisi. Näin paikkakunnalta jo pois muuttaneena oon alkanut arvostaa kaupunkia ja sen koomisiakin piirteitä suurella rakkaudenpalolla (no ehkä pikkuliioittelua, mut kuitenkin)! 

Hiukset puolestaan mulle ihaniksi taikoi maailman parhain Saara. Saara on mun pitkäaikainen ystävä, jolta vienosti utelin kiinnostusta laitattaa mua nätiksi kuvauksiin. Välillä harmittelen, että lempikampaajani asuu 90 kilometrin päässä, mutta ehkä pitää alkaa ravata sielläpäin useamminkin, sillä Sarppa todellakin tietää ja ymmärtää, mitä haluan. Vinkkinä vaan, että mikäli siellä joku Forssan hurja on loistokampaajan tarpessa, niin kannattaa ihan ehdottomasti kokeilla Tina’sin Saaraa. Suosittelen käsi sydämellä! Kuten myös Teijaa, joka on hänkin aivan käsittämättömän lahjakas työssään! Takuulla kivoimmat asukuvat ikinä! 

Mitä sanotte: söppänää vai reppanaa?


Posted in Lifestyle, Oma elämä, Uncategorized and tagged , by Salla.