Ruokablogien TOP 3

FOCUS ON FASHION | Ruoka, Uncategorized

Musta on viime aikoina kuoriutunut leivonta- ja ruokablogien suurkuluttaja! En kuitenkaan tykkää blogeista, joissa on lähdetty hifistelemään liikaa (eli ohjeet ovat turhan mutkikkaita kaltaiselleni suurpiirteiselle tyypille). Pikkutarkka piipertäminen ei oikein meikäläiseltä luonnistu. Sen sijaan näistä kolmesta innostun aivan älyttömästi:

ellanreseptit

kuva: ellanreseptikirja.blogspot.fi

♥ Ellan Reseptit. Tämä blogi on tuorein bongaukseni ja olen ihan huumassa kaikista löytämistäni resepteistä! Huomaan, että mulla ja kirjoittajalla on aika samanlainen makuprofiili – ainakin mitä herkkuihin tulee. Lisäksi tykkään, että blogista löytyy myös nopeita ”pikkureseptejä” kuten juomamixauksia jne. Odotan aina uusia päivityksiä innolla!

♥ Kaakao kermavaahdolla. Tätä ruokablogia olen lukenut kaikkein pisimpään ja testannut jo vaikka kuinka montaa ohjetta. Tykkään värikkäistä kuvista ja blogin kotoisasta tunnelmasta! Virkistävää on myös se, että välillä saa lukea reseptien lisäksi juttuja matkoista ja koiruuksista.

♥ Lunni leipoo. Kuolanoroja ei voi estää tippumasta näppikselle, kun tätä blogia selaa. Hyvät kuvat ja idearikkaat ohjeet saavat mut joka kerta pauloihinsa. Esimerkiksi mehevää kirsikkapiirasta on ehkä pakko kokeilla – voiko mikään näyttää noin hyvältä?!

Kertokaahan tekin mitä leivonta/ruokablogeja tykkäätte lueskella?


Posted in Ruoka, Uncategorized and tagged by Salla.