Vadelmamustikkajuustokakku

FOCUS ON FASHION | Ruoka, Uncategorized

Varoituksena vaan, tämä kakku ei ole sitten ollenkaan sieltä kevyimmästä päästä.

imageimageimage

Pohja:

12 Digestive-keksiä

75 g sulaa voita

Täyte:

300 g maustamatonta tuorejuustoa

2,5 dl maitorahkaa

2 dl kuohukermaa

2 dl sokeria

1 dl Maizenaa

3 kananmunaa

2 tl vaniliinisokeria

puolikkaan sitruunan mehu

200 g pakastevadelmia

200 g pakastemustikoita

TEE NÄIN: Sekoita murskatut Digestivet ja sulatettu voi kulhossa keskenään – painele irtopohjavuuan pohjalle. Laita pohja hetkeksi jääkaappiin odottelemaan. Aloita täytteen valmistus vatkaamalla tuorejuusto, maitorahka, kerma ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen sekä loput aineksista (marjat viimeisenä). Paista uunin alatasolla n. tunnin verran 175 asteessa. Pinnalle kannattaa kypsennyksen loppuvaiheessa laittaa folio päälle, jottei kakun väri pääse tummumaan liikaa. Irrota juustokakku vuuasta vasta kun se on täysin jäähtynyt. Sitten on valmista nautittavaksi!

Itse tykkään kakusta eniten päivän vanhana ja jääkaappikylmänä! ♥


Posted in Ruoka, Uncategorized and tagged by Salla.