Lauantaikarkki: Lindt Excellence / Strawberry Intense White

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

♡♡♡+

Tää maistuu laadulta! Lindtin mansikanpaloilla terästetty valkosuklaa on ehdottomasti valkosuklaiden aatelia. Alkuun tuntui siltä, että tämä on niitä juttuja, joita pystyy syömään vain muutaman palan kerrallaan, mutta kummasti tuo levy tuntuu tuosta viereltä hupenevan. Mansikka sopii ohuen suklaan kaveriksi täydellisesti ja sitä on juuri sopivissa määrin. En varsinaisesti ole mikään valkosuklaiden ylin ystävä, mutta tänään teki mieli ja tämä valinta osui ihan nappiin! Pitäisi oikeastaan useamminkin ostella Lindtiä, olin jo unohtanut miten kovaa kamaa kääreistä löytyy.

Ainekset: sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, laktoosi, pakastekuivattu mansikka, emulgointiaine (soijalestiini), luonnon aromi, aromi (vanilja). Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia.

Ootteko te maistelleet tätä? Entä mikä Lindtin suklaista on suosikkisi?


Posted in Uncategorized and tagged by Salla.