To go or not to go

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään kekkeröidään Helsingin Messukeskuksessa Elle Style Awardsien merkeissä ja mä olen yhä ihan kahden vaiheilla sen suhteen, että mennäkkö vaiko eikö mennä. Toisaalta olisi kiva hypätä korkkareihin, mutta toisaalta taas villasukatkin tuntuu melkein yhtä houkuttelevalta vaihtoehdolta. Lisäksi mulla olisi ohjelmaa täällä Turun päässäkin, eikä parin tunnin ajomatka yhteen suuntaan ihan mielettömästi inspiroi. Silti kuitenkin kutkuttaisi nähdä nämä hulppeat bileet ja käydä hurraamassa vuoden tyylikkäimmille tyypeille. Eikä sovi unohtaa omalle tekeleelleni suotua kunniaa olla ehdolla parhaaksi muotiblogiksi! 

Voisitteko päättää mun puolesta? Mennäkkö vaiko eikö mennä?


Posted in Uncategorized and tagged , by Salla.