Tee näin:
♥ Vuoraa irtopohjavuuan pohja leivinpaperilla, minkä jälkeen voitele vuoka kauttaaltaan. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
♥ Sulata kattilassa miedolla lämmöllä voi ja suklaa tasaiseksi seokseksi. Ota pois liedeltä ja anna jäähtyä n. 5-10 min.
♥ Sekoita joukkoon sokerit, suola, jauhot sekä kananmunat (3) yksi kerrallaan.
♥ Ota taikinasta reilu ruokalusikallinen talteen ja kaada loput vuokaan.
♥ Aloita kakkoskerroksen valmistaminen.
♥ Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa.
♥ Vatkaa tuorejuusto notkeammaksi ja lisää joukkoon sokeri, muna sekä sulateltu suklaa.
♥ Kaada seos varovasti vuokaan ensimmäisen kerroksen päälle. Levittele tasaiseksi.
♥ Huiski talteen otettu suklaataikina päälle pieninä juovina.
♥ Paista uunin keskitasolla n. 40 min. (Kannattaa parinkymmenen minuutin paistelun jälkeen peittää kakku foliolla, sillä pinta saattaa alkaa tummua epäesteettisellä tavalla)
♥ Kun kakku on jäähtynyt, laita jääkaappiin +5 tunniksi.
Ihan törkeän hyvää! Aika tujua tosin, mutta herkullista kuin mikä!