Kahden suklaan kakku

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

OLYMPUS DIGITAL CAMERAkakkuresepti

Tee näin:

♥ Vuoraa irtopohjavuuan pohja leivinpaperilla, minkä jälkeen voitele vuoka kauttaaltaan. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

♥ Sulata kattilassa miedolla lämmöllä voi ja suklaa tasaiseksi seokseksi. Ota pois liedeltä ja anna jäähtyä n. 5-10 min.

♥ Sekoita joukkoon sokerit, suola, jauhot sekä kananmunat (3) yksi kerrallaan.

♥ Ota taikinasta reilu ruokalusikallinen talteen ja kaada loput vuokaan.

♥ Aloita kakkoskerroksen valmistaminen.

♥ Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa.

♥ Vatkaa tuorejuusto notkeammaksi ja lisää joukkoon sokeri, muna sekä sulateltu suklaa.

♥ Kaada seos varovasti vuokaan ensimmäisen kerroksen päälle. Levittele tasaiseksi.

♥ Huiski talteen otettu suklaataikina päälle pieninä juovina.

♥ Paista uunin keskitasolla n. 40 min. (Kannattaa parinkymmenen minuutin paistelun jälkeen peittää kakku foliolla, sillä pinta saattaa alkaa tummua epäesteettisellä tavalla)

♥ Kun kakku on jäähtynyt, laita jääkaappiin +5 tunniksi.

Ihan törkeän hyvää! Aika tujua tosin, mutta herkullista kuin mikä!


Posted in Uncategorized and tagged by Salla.