Jugurttiset omppuletut

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

Joku siellä varmaan jo kuvittelee, että nyt se Sallakin on alkanut leipoa surullisenkuuluisia terveysplättyjä? Väärin. Nämä ovat ihan ehtaa tavaraa, joskin herkullisella omena-, kaneli- ja jugurttitwistillä höystettynä! Törrrrkeän hyviä, vaikka itse sanonkin. 

image image

Tarvitset:

  • 2 kananmunaa
  • 4 dl turkkilaista jugurttia
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 3/4 tl suolaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl kanelia
  • 1 omena
  • 1 dl omenamehua
  • voita paistamiseen

Tee näin: Vatkaa munat ja lisää mukaan jugurtti. Sekoittele joukkoon vielä jauhot, suola, sokeri sekä kaneli. Lisää omenamehu. Kuori ja raasta omppu. Lisää omenaraaste taikinan joukkoon. Paista letut voinokareen kera pannulla. Tarjoile mustikoiden ja jäätelön kanssa!

Aurinkoista keskiviikkoa!


Posted in Uncategorized and tagged by Salla.