B&W

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

image

imageimageimage

Nahkatakki – Lindex, Mekko – Mango, Aurinkolasit – Pöllöt (saatu), Kengät – Converse

Ihanan aurinkoinen sunnuntai! Mun maaninen kevätsekoilu sai taas lisää tuulta alleen, vaikka olikin tosi kylmä päivä. Tennareiden alla rahiseva sora ja puissa visertävät linnut vaan nostavat väkisinkin kevätmoodit pintaan! Eikä mikään ihme, sillä maaliskuuhan on jo ihan kulman takana. Niin sitä näköjään selvittiin tästäkin talvesta! 

Yksi juttu kyllä pisti tänäänkin harmittamaan. Nimittäin se, että missasin taas Ravintolapäivän. Joka kerta huomaan vasta illalla, että ainiin toihan oli tänään ja näinhän siinä kävi jälleen. Pentele. Pitäisi alkaa merkata näitä kalenteriin tai jonnekin.. Kuinka moni teistä kävi nautiskelemassa pop up -ravintoloiden annista? Tai laittoiko joku peräti oman bistron pystyyn?

Kuvista voi muuten bongata, mitkä tässä postauksessa esitellyistä aurinkolaseista valkkasin omakseni. Nuo olivat musta kivan simppelit, mutta kuitenkin hauskoilla yksityiskohdilla varustetut. Joskaan puiset sangat ja lepardiviboilla varustetut kehykset eivät ihan pääse näissä kuvissa kunnolla esiin. 

Mitä sanotte: söppänää vai reppanaa?


Posted in Uncategorized and tagged by Salla.