Herkullista ystävänpäivää!

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

Meikäläisestä ei ole muutamaan päivään kuulunut pihaustakaan, mutta elossa ollaan yhä! Mulla loppui eilen opintojen viimeinen harjoittelu ja nyt olo on enemmän kuin autuas. Vaikka harjoittelupaikkani oli mitä ihanin, niin silti aika huikeaa, että tuo 10 viikkoa on viimein ohi. Nyt voi keskittyä oppariin, viimeiseen koulurutistukseen ja muihin töihin paremmalla energialla. Tässä on ollut suoraan sanottuna vähän liian monta rautaa tulessa marraskuusta saakka. Toisaalta ehdin jo tottua tappotahtiini niin hyvin, että voi olla jopa vaikeaa suhtautua lisääntyneeseen vapaa-aikaan.

Tänään mä nukuin oikein pitkään ja nautin herkullisimman aamiaiseni aikoihin. Luulen, että päivän aloittaminen vaaleanpunaisella juustokakulla ei voi luvata kuin hyvää!

valentinesbrekkie

♥ Ananasta ja mustikoita

♥ Vadelmajuustokakkua (ohje täällä)

♥ Mango- & mansikkasmoothieta

valentinesday”If there ever comes a day when we can’t be together, keep me in your heart. I’ll stay there forever.” – Winnie the Pooh

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!


Posted in Uncategorized and tagged , by Salla.