Lauantaikarkki: Goody Good Stuff / Sour Mix Match

FOCUS ON FASHION | Uncategorized

image

Cloettalta tuli kuluneella viikolla aikamoisen mojova karkkilähetys, jonka joukosta löysin myös Goody Good Stuffin nameja! Kaikki GGS:n makeiset ovat sekä laktoosittomia, gluteiinittomia että kasviperäisiä. Myös värit ja aromit ovat luontaisia, joten näitä voi mutustella edes pikkiriikkisen paremmalla omallatunnolla, vaikkeivät mitään varsinaista salaattia tai superfoodia olekaan. Täytyy kyllä tällaisena kovemman luokan karkkikriitikkona myöntää, että nämä tiedot saivat mut suhtautumaan lähinnä skeptisesti koko brändiin. Olin aika varma, että luvassa on jälleen jotain muovin makuista höttöä. Vaan mikä oli tulos? Ei mitään sinnepäinkään! Ainakin nämä kirpeät karkit olivat niin mielettömän hyviä, että katosivat kurkusta alas yhdeltä istumalta. Kirpeysaste juuri sopiva, itse maut miellyttäviä ja pussin kokokin mitä mainioin. Näitä hommaan herkkukaappiini vielä toistekin! 

Ootteko te jo kokeilleet Goody Good Stuffin nameja? Maistuiko?


Posted in Uncategorized and tagged by Salla.