HOT OR NOT: KIRJAILUT FARKKUKANKAASSA?

Mitäs mietitte tästä trendistä? Alkaako sydän pamppailemaan vai nouseeko vilunväristykset pintaan? Oma reaktioni lähenteli tuota viimeksi mainittua. Farkkutakissa kuviointi juuri ja juuri menettelee, mutta mekolle ja housuille en voi sanoa syttyväni senkään vertaa. Vähän turhan hurjaa meikäläiselle. Etenkin tuo farkkujen kuviointi tuo mieleeni jotakin liian nostalgista, vaikken osaa sen tarkemmin määritellä mistä kirjailun aikaansaama fiilis on peräisin. Luulen, että lapsuudessani äidillä, siskolla tai itselläni on ollut jotakin tuon tyylistä. Niin tai näin, mutta nämä farkkukirjailut eivät selvästikään ole juttu minua varten. (Paljosta vetoa, että ensi kesänä toikkaroin yltä päältä kirjaillussa farkkupuvussa tämän kirjoittetuani?)

kirjailutkuviofarkut

kuvat: www.asos.com

HOT VAI NOT? YHDISTÄISITKÖ OMAAN TYYLIISI?


Posted in and tagged by Salla.