FAKTA HOMMA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

image

♦ Joulukuu on talvikuukausista ehdoton suosikkini. Muista en sitten niin välitäkään.

♦ Vaikken ole mitenkään pedantti ihminen, niin häiriinnyn, jos matto ei ole suorassa. Välillä jopa kylässä ollessani suoristelen mattoja.

♦ Lapsena voitin aina kaikenmaailman kilpailuista jotakin. Jossain vaiheessa tavaraa tuli kuin tämän päivän bloggaajille konsanaan.

♦ Vasen silmäni on tällä hetkellä muurautunut umpeen – kiitos aggressiivisen silmätulehduksen!

♦ Kustannuksellani naureskellaan, mitä tulee elokuviin ja niistä herkistymiseen. Etenkin eläinelokuvat aina King Kongista Free Willyyn ovat pahoja, enkä suosittele heikkohermoisia katsomaan vastaavia seurassani.

♦ Tämän ehkä tiesittekin jo, mutta poden aivan valtaisaa ikäkriisiä, enkä tahdo ajatella, että muutaman viikon päästä 26 vaihtuu kahteenkymmeneenseitsemään (en pysty vielä kirjoittamaan numeroina, tuntuu liian pahalta).

♦ Maistoin tänään koirien joulukalenterin antimia. Ensimmäisen luukun herkku näytti niin kovasti suklaalta, etten uskaltanut antaa Stuballe ennen kuin olin itse haukannut. :D (okei, tämän olisi voinut jättää kertomatta)

♦ Kaikilla ihmisillä tuntuu olevan joku tietty piirrustusfiksaatio, jonka toteuttaa jos edessä on kynä ja pala paperia. Itse piirrän aina joko ketun tai puun. Kaikki kalenterinreunukseni ja muistiinpanovihkoni vuosienkin takaa ovat täynnä samannäköisiä kettuja ja spiraalipuita.

♦ Eilen telkkaristakin tullut The Notebook on ehkä kaunein valkokankaalle tallentunut rakkauselokuva, jonka olen nähnyt.

Minua ahdistaa enemmän liian suuret kuin liian pienet kengät. Varpaat kippuralla on kivempi olla.


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.