KALEVALA KORUN MALLINA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Muutama viikko sitten kertoilin tässä postauksessa Kalevala-kampanjan kuvauksista, joihin sain kunnian ottaa osaa. Nyt olisikin viimein aika esitellä lopputulos! Ideana tosiaan oli herätellä henkiin Kalevala Korun menneiden vuosikymmenten mainoskuvia ja kaikille kampanjassa mukana oleville bloggaajille valittiin inspiraatiokuva, jota lähdettiin ”jäljittelemään”. Oma inspiskuvani oli hyvin sensuelli ja etukäteen vähän pelkäsin, että mitähän tästä tulee vai tuleeko mitään. Lahjakas kuvaajamme Kaisu Jouppi kuitenkin sai taltioitua ihan jokaisesta niin upeat otokset, että aivan turhaan jännitin. Onnistuneesta meikistä puolestaan kiitos kuuluu MizzAnnielle. Tuo kuva on itse asiassa aiheuttanut paljon hilpeyttäkin, sillä kaikki lähipiirini ihmiset eivät meinanneet edes tajuta minun esiintyvän siinä. Aika erilainen tyyli kuin mitä muissa valokuvissa tai blogissa ollaan totuttu näkemään!

Kaulaani koristava riipus on muuten Tuukkalan klassikkokoru. Korun esikuvana kerrotaan olevan aikoinaan Mikkelin Tuukkalasta löydetty solki, joka on peräisin ajalta 1150-1250. Rakastan sitä, että Kalevalan koruilla on oma tarinansa ja tietynlainen symboliikkansa!

Mikäli teilläkin on omia ihastuksia Kalevala Korun aarteita kohtaan tai harkitsette hankkivanne Kalevalalta vaikkapa lahjan jouluksi, niin kannattaa hyödyntää -15% ale, jonka saatte koodilla focusonfashion! Koodi on voimassa verkkokaupassa tämän vuoden loppuun saakka. Lisäksi marras-joulukuussa tilaaville annetaan kaupanpäällisenä vielä Kalevala Korun joulukoriste!

Mutta mitäs pidätte lopputuloksesta? Eikö olekin aika erilainen Salla?


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.