RAAKASUKLAA PUOLUKOILLA JA PÄHKINÖILLÄ

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Ensimmäistä kertaa raakasuklaapuuhissa ja heti onnistui täydellisesti! Tätä tulen kätkemään jouluna pakettiin jos toiseenkin. Houkuttaisi heti myös kokeilla kaikkia muitakin variaatioita tai levymallista suklaata! Ainakin banaanilastuilla ja marjarouheella terästettyä raakasuklaata täytyy päästä maistelemaan. Melkoinen mattimyöhänen taidan tämänkin ruoktrendin kanssa olla, mutta näemmä parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

  • ♥ 1 dl kaakaovoita (raasteena tai pikkuhippusina)
  • ♥ 0,75 dl kookosöljyä
  • ♥ 1 dl raakakaakaojauhetta
  • ♥ 1 rkl hunajaa
  • ♥ 1,5 tl vaniljajauhetta
  • ♥ murskattuja cashewpähkinöitä
  • ♥ kuivattuja puolukoita

Sulata kookosöljy ja kaakaovoi vesihauteessa nestemäiseksi (huomioi, ettei lämpötila saa kohota yli 45 asteen). Anna jäähtyä hetki. Sekoita joukkoon raakakaakojauhe, vaniljajauhe ja hunaja. Lisää lopuksi pähkinämuru sekä puolukat. Lusikoi muotteihin ja siirrä pakastimeen puoleksi tunniksi jähmettymään, jonka jälkeen herkku on valmista nautittavaksi! (säilytä kylmässä)

Millainen raakasuklaa on teidän lempparianne?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.