Lauantaikarkki: Kolmen Kaverin Jäätelö – Paahdettu pähkinä & Kinuski

FOCUS ON FASHION | Yleinen

+

Tätä jäätelöuutuutta olen odottanut niin vesi kielellä, että melkein kiljuin riemusta löydettyäni purkin kaupan pakastealtaalta. Kinuski ja pähkinä – mikä täydellinen kombo! Ja kun tekijänä vielä muuan kolme kaveria, ei voi mennä pieleen. Ennakkoon tosin vähän pelkäsin, että entä jos joukossa olevasta vaniljajätskistä on menty tekemään liian kermaista ja mausteista. No, ei oltu. Tämä jäätelö oli kuin suoraan villeimmistä haaveistani! Täyteläisen koostumuksen omaava kinuski ja paahdetut pähkinäklimpit sopivat huolella valmistetun vaniljajäätelön rinnalle niin täydellisesti, että tekisi mieli nimetä tämä kyseinen jätski koko maailman parhaimmaksi. Voittaa kaikki Benkut ja Jerryt mennen tullen! Tätä tulee ehdottomasti ostettua vielä monesti ja suosittelen muitakin kokeilemaan! Olen myyty.

Kuinka moni on jo ehtinyt testata?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.