DIY-PETI KOIRALLE

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Olen useaan otteeseen kironnut sitä, ettei irrotettavalla päällyksellä varustettuja koiranpetejä myydä oikein missään. Stuban pedit eivät myöskään mahdu pesukoneeseen ja usein likaantuneen pedin seuraava osoite onkin ollut roska-astia (kyllä, erittäin ekologista). Vaan eipä ole enää! Ystäväni Bettina teki Stuballe H&M:n matosta maailman hienoimman makuualustan irrotettavalla päällyksellä. En ole pitkään aikaan ollut mistään uudesta jutusta yhtä innoissani kuin tästä! Eipä ole mikään lemmikkieläinliikkeestä raahattu väärän värinen ja lapsellisella kuosilla varustettu hirvitys, vaan yhtä upea kuin karvainen omistajansakin. Kyllä nyt kelpaa Stuban köllötellä!

Peti on tosiaan tehty H&M Homen ohuesta 140 x 70 senttisestä matosta. Sisään on laitettu erillisen kankaan sisään vanua ja pedin alaosaan lisätty vetskari, jotta päällisen voi välillä pestäkin. Tässä omassani on vielä kulmissa pienet ryhtiä parantavat ompeleet, mutta ilman niitäkin pärjää! 

♥♥♥


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.