FOCUS ON FAVORITES

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Nyt se on päätetty. Blogi sai uudelleenkasteessa nimen Focus on Favorites. Päädyin tähän nimeen siksi, että kakkoslempparini Focus on olisi kuulostanut Focus on Fashionin jälkeen jollain tapaa keskeneräiseltä. Tämä oli kaikin puolin luonnollinen jatkumo ja uusi nimi kuvaa blogin sisältöä nyt paremmin kuin hyvin. Sähköpostikin voi huoletta pysyä sellaisenaan, eikä fofsallaudesta tarvitse luopua mihinkään. Jospa sitä pääsisi vihdoin keksimään jotakin uutta päänvaivaa itselleen – tämä nimiasia nimittäin vei melkein jo yöunenikin. 

favs

Myös Neutrogenan paketille on nyt voittaja arvottuna ja tuo onnekas oli Nata (kurkkaathan pian meilisi)! Vielä kerran valtaisan iso kiitos kaikille nimeä ehdottaneille! ♥


Posted in Yleinen and tagged by Salla.