ROOMALOVE

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Voi Rooma! Aivan käsittämättömän ihmeellinen paikka. Vaikken häpeäkseni ole kummoinenkaan historiafriikki, niin täällä jos missä alkaa kyllä meneet vuosisadat ja -tuhannet kiinnostaa todenteolla. Ihan mielettömän upeita paikkoja tuli nähtyä eilen, enkä malta odottaa minne tie vie meitä tänään. Tuntuu siltä, että tänne pitää palata vielä uudemmankin kerran. Kaikkea, tai edes pientä murto-osaa, ei millään ehdi nähdä neljässä (oikeastaan kolmessa) päivässä.

Sää on ollut aika ihanteellinen, vaikka iltaisin iskeekin pieni vilu. Päivä- ja yölämpötilojen ero on niin valtaisa, että mukaan olisi voinut ottaa sekä bikinit että toppatakin. Harmikseni, en älynnyt pakata kumpaakaan. Onneksi on trenssi ja useampi neuletakki sekä oma terassi, jossa voi kekkuloida missä tamineissa huvittaa. Seuraavaksi ajattelinkin suunnata juuri sinne nauttimaan lempeästä aamuauringosta aamiaisen kera. Perusteellisempaa Rooma-postausta ja enemmän kuvia luvassa heti kotiin palattuani! Suuren suuri kiitos vielä kaikille matkavinkkejä antaneille – niitä tullaan takuulla hyödyntämään!

Ihanaa pääsiäistä ja rentouttavaa lauantaita kaikille! 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.