JUMALAINEN PINAATTIPASTA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

En ole blogissa tainnutkaan mainita, että olen siirtynyt lähes kokonaan kasvisruokavalioon. Siitä syystä uusia reseptejäkin on tullut luotua yllin kyllin! Käytän yhä maitotuotteita ja kananmunaa, enkä muutenkaan ole pipo liian kireällä uuden ruokavalioni suhteen. Muiden tekemien ruokien sekä ravintolakäyntien yhteydessä olen joskus vähän lepsumpi. Omassa keittiössä kuitenkin valmistetaan vain niitä kasvisherkkuja, joista tämä pinaattipasta on yksi ylivoimaisista suosikeista!

image

Tarvitset:

  • voita tai oliiviöljyä paistamiseen
  • 1 pieni sipuli
  • 70 g tuoretta pinaattia
  • muutama kourallinen kirsikkatomaatteja
  • purkki kuohukermaa tai kaurakermaa
  • n. 250 g pastaa 
  • fetajuustoa
  • suolaa ja pippuria

Tee näin: Laita pasta kiehumaan. Pilko sipuli pieneksi ja paista rasvan kanssa pannulla. Lisää mukaan pinaatti ja lohkotut tomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kerma. Pastan kypsyttyä sekoita kaikki ainekset keskenään ja ripottele päälle fetajuustoa.

NAM, SUOSITTELEN KOKEILEMAAN!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.