MAAGINEN VIIKONLOPPU

Viimeisten vuorokausien aikana olen nukkunut aivan naurettavan vähän, nähnyt kaksi upeaa auringonnousua, istunut nuotiolla jäisessä kesäillassa, ahminut kakkua, ollut aivan randomeissa mökkibileissä, syödäpuputtanut monta litraa mansikoita, tärissyt jokilaivoilla, nähnyt kissanpennun kokoisia kettuvauvoja ja rakastanut tätä ihanaa kesää täydestä sydämestäni. Tänään aamuviideltä totesin itselleni, etten ole tainnut koskaan aiemmin olla näin tyynen onnellinen ja tyytyväinen. Totesin kyllä myös, että tämä mummukka ei ehkä enää kykene tällaisiin kahden vuorokauden holtittomiin valvomisiin. Viimeistään nyt pitäisi painua unille, sillä huominen herätys lienee melko karmiva. Sitä ennen nopsasti asukuvia eiliseltä!

HAME – MISS SELFRIDGE, TOPPI – NELLY.COM, LAUKKU – MICHAEL KORS, KENGÄT – ZARA

Söppänää vai reppanaa?


Posted in and tagged by Salla.