AND WE DANCED / AND WE CRIED / AND WE LAUGHED / AND HAD A REALLY REALLY REALLY GOOD TIME

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Whoa. Ruisrock 2016 – kiitän ja kumarran. Ihan mielettömän onnistuneet kolme päivää, vaikka olo onkin yhä henkisesti ja fyysisesti melko heikko. Ihan heittämällä koko kesän (ok, koko vuoden) paras viikonloppu! Perjantain Antti Tuisku, lauantain Major Lazer ja kirsikkana kakun päällä sunnuntain Macklemore & Ryan Lewis – siinä kolme kovinta ja syy jalkakramppeihini. Pompittiin ja tanssittiin aivan hulluna aina perjantaista sunnuntai-iltaan saakka! Vaikka ennusteet lupailivat enemmän tai vähemmän sadetta, niin pisaraakaan ei ropissut. Koska yleisesti tiedetty faktahan on, että Ruississa ei sada ikinä, ei tänäkään vuonna.

Kuvamateriaali jäi lopulta yllättävän heikoksi, mutta sehän tarkoittaa vain sitä, että kivaa on ollut! Rehellisesti sanottuna en eilen aamulla ollut edes varma, onko kamerani enää ylipäätään hengissä kaiken hurvelluksen jäljiltä. Mutta jes, oli se, eikä muutakaan omaisuutta hävinnyt tai tuhoutunut. Arvosana tämän vuoden ruissille: 5/5!

Oliko teillä yhtä onnellinen Ruisrock?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.