TÄNÄÄN OLI KESÄ

FOCUS ON FASHION | Yleinen

kruunu3kruunu2

Syyskuu on ollut hellä. Oikeastihan ei ole viime päivinä tuntunut syksyltä ollenkaan! Tänään oli niin kesä, että tempaisin peräti shortsit jalkaan ja kävin jätskillä. Nyt taitaa olla korkein aika imaista kaikki irti näistä lämpöisistä hetkistä, vaikka kuinka työpäivän jälkeen väsyttäisi ja tekisi mieli jäädä sohvalle retkottamaan. Parin kuukauden päästä sitä antaisi mitä tahansa, jotta näkisi vielä pilkahduksen vihreyttä, valoa ja aurinkoa. 

Huomaan jo nyt, että tekisi mieli nukkua kaikki vuorokauden pimeät tunnit ja olla hereillä vain valoisaan aikaan. Talven tullen sitä ollaankin sitten jo niin koomassa, ettei huvittaisi muuta kuin torkkua. Pitäisi ehkä viimein ryhdistäytyä kirkasvalolamppuaikeiden suhteen ja hommata sellainen selvitäkseen tulevasta edes jotenkuten hengissä! 

Nyt kuitenkin ne viimeiset rippeet luonnonvaloa ja lämpöisiä auringonsäteitä! Huomisen pitäisi vielä olla aivan yhtä kesäinen. Nautitaan! ♥


Posted in Yleinen and tagged by Salla.