VAAHTOKARKKITAKKI

Hei arvatkaapa minkä aika on nyt? Vanhojen kunnon asukuvien! Edellisistä taitaakin olla jo aivan liian kauan aikaa (en uskalla käydä edes kurkkaamassa monenko kuukauden takaa löytyy). Tässä syksyn tullen alkaa pukeutuminenkin taas kiinnostella enemmän ja löysinkin Zarasta varmasti koko maailman ihanimman takkisöpöläisen itselleni. Eilen illalla ei ollut yhtään liioittelua heittää villakangastakkia niskaan, sillä perjantaina alkanut flunssani eteni lämpimään kääriytymisestä huolimatta siihen pisteeseen, että kuumemittari kainalossani näytti ihan liian kovia lukemia. Toivottavasti tällä kertaa syysflunssani on kestoltaan vähän maltillisempi kuin viime vuotinen loka-joulukuun tappotauti. Sunnuntai-illan ohjelmistossa siis teetä, villasukkia ja netflixiä!

TAKKI – ZARA / HOUSUT – DR. DENIM / KENGÄT – CLARCS / HUIVI – BIKBOK / KELLO – GUL (SAATU)

MITÄ SANOTTE ASUSTA: SÖPPÄNÄÄ VAI REPPANAA?


Posted in and tagged by Salla.