FIVE FACTS

FOCUS ON FASHION | Yleinen

kollaasiq

INSTAGRAM @SALLAJOKIN

♡ Olen viime aikoina haaveillut niin paljon, että pääni on aivan pyörällä kaikista uusista ideoista ja tavoitteista. Oikeastaan olen ajatuksentasolla laittanut koko elämäni täysin uuteen uskoon. Nyt vähän pelonsekaisin tuntein odottelen, kuinka hyrskynmyrskyn asiat pian ovat, kun lopulta laitan tuulemaan.

♡ Lähes liikutuin kuullessani saimaannorppien ennätyksellisestä kuuttivuodesta. Yleensä kun norpparintamalta kuulee vain huonoja uutisia! T: norppalover_88

♡ Matkahaavelistani kärjessä keikkuu tällä hetkellä Norja (Lofootit ja Trolltunga), Islanti ja Yosemiten kansallispuisto Kaliforniassa. Toisaalta talvella tahtoisin jonnekin päiväntasaajan liepeille paahtumaan.

♡ Minun ja mielenvikaisimman ystäväni uusin lempiharrastus on tehdä whatsappissa ennustuksia toisillemme automaattista teksinsyöttöä käyttäen. Näpytellään summamutikassa kirjaimia ja katsotaan, kuinka hulluja lauseita saadaan aikaiseksi. Tehdään myös radioennustuksia tyylillä: ”seuraava biisi kertoo, mitä viikonloppuna tapahtuu”. Jep.

♡ Unohdan pelottavan usein kotiavaimet lukkoon roikkumaan. Viimeksi tänään aamulla avaimia etsiessäni tein löytöjä ulko-ovelta. Mukavasti meni yö yöpyksin täällä metsän keskellä autuaan tietämättömänä siitä, että kotiini pääsisi kuka tahansa lampsimaan. Onneksi on sentään vahtikoira vierellä!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.