ELÄ KUIN VIIMEISTÄ KESÄPÄIVÄÄ

Aion elää tulevat kaksi viikkoa aivan sataprosenttisesti Lidlin mainoslauseeseen ”elä kuin viimeistä kesäpäivää” nojaten. Aion mennä ja tulla niin antaumuksella, että töiden aloittaminen muutaman viikon kuluttua tuntuu suorastaan helpotukselta. En olisi itseni tuntien uskonut, mutta näin pitkän loman jälkeen sitä alkaa vähän jo kaipailla rutiineja ja normaalin ihmisen aikataulua. Eilienkin otin päikkärit kymmeneltä ja menin vasta viideltä nukkumaan. Olisi siis vähän korjaamisen varaa unirytmissä. Oikeasti valvoin kyllä vähän väkisin, kun tahdoin nähdä auringon nousevan, mutta eipä sieltä pilvien alta paljoa näkynyt. Huomenaamulla uusi yritys!

Asukuviakin on tullut kesän aikana napsittua ihan kivasti, mutta säntäilevästä elämäntyylistä johtuen läppäri ei ole löytänyt tietään syliini kovin useasti. Tässä kuitenkin tulisi yksi asu viime viikolta, jolloin heitin päälleni vaatekaapin nurkkaan unohtuneen Hollisterin lempparimekon!

image image

Mitä tykkäätte mekosta ja asusta?


Posted in and tagged by Salla.